t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

-12%
METAPACE S-62

METAPACE S-62

OEM:
69
 
Pošljite povpraševanje

METAPACE S-62

  • Scan potrditev preko zelene LED diode in piskač
  • Enostavno povezava preko USB
Za vse, ki bezite stran od sprememb 2D skeniranja zaradi stroškov , jo pa obupno potrebuje , Metapace ponuja 2D površino tipala S- 62 . S privlačno ceno in najnovejšo tehnologijo je idealen način za 2D črtne kode poslovanja, poleg tega pa je varna naložba za prihodnost . Obljublja večjo učinkovitost in zelo razširjeno vlogo, v primerjavi z laserskimi skenerji .
S- 62 dodatno ujame digitalne črtne kode iz monitorjev in displejev mobilnih naprav . To močno širi področja uporabe S- 62 : za mobilne vozovnic aplikacije v letalske in železniške industrije.. . To velja tudi za POS v trgovini na drobno za kupone in drugih mobilnih marketinških aktivnosti. Zaradi tega je njegova bela svetloba prijetna za oči .
S- 62 je zapisano vse skupne 1D črtne kode, 2D kode , pdf 417 , poštne in zloženi kode hitro in zanesljivo . Zaradi svoje zelene ali rdeče LED potrditev skeniranja in dodatni pozivnik ,S- 62 jasno in takoj pokaže scan rezultat. To prihrani dvojnega pregledovanja , hkrati pa povečati produktivnost. Tipala ima posebno visoko stopnjo branja, čeprav s slabo tiskanih, blede ali poškodovanih črtnih kod . Ta dva načina delovanja ( ročni in predstavitev skeniranje) odpiranje dodatnih aplikacijskih področij za vas. Oba klasični in ročni način , kot tud inačin predstavitve za prostoročno skeniranje podpira uporabnike s samodejnim zaznavanjem predmetov v njihovem vsakdanjem delu . Vključeni v standardu dostave je držalo za skener , ki zagotavlja varno oporo , ko se uporablja kot predstavitveno skener.
Priključite S- 62 z lahkoto preko USB . Priključni kabel z integriranim USB vozlišče je na voljo iz zaloge . Zato se lahko povežete tudi tipala , tudi če ni brezplačno USB . Zaradi ergonomsko drže, intuitivno sprožanje in svetlo težo le 120 gramov , uspešno preprečuje utrujenost . Njegovo ohišje je IP40 zaščiteno pred prahom in drugimi tujimi delci.
Sorodni izdelki
DATALOGIC QUICSCAN MOBILE
 
Pošljite povpraševanje
-7%
METAPACE S-61
Stara cena:
85,00 €
Cena brez DDV:
79,00 €
DATALOGIC GRYPHON I GM 4100
 
Pošljite povpraševanje
MOTOROLA LS2208
 
Pošljite povpraševanje