t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

DATALOGIC QUICSCAN MOBILE

DATALOGIC QUICSCAN MOBILE

OEM:
128
 
Pošljite povpraševanje

DATALOGIC QUICSCAN MOBILE


  • Integrirana serija načina - buffer za podatke, medtem ko je izven radijskega območja
  • Multi-vmesnik: USB, RS232 in tipkovnico
  • Popoln komplet vključuje skener, Li-ionska baterija in RF postajo
Datalogic QuickScan Mobile ročni skener je idealen za zajem aplikacij podatkov.Tehnologija RF je ta skener postavila med favoritev svoji kategoriji.Linearna tipala uporabljajo ozek pas komunikacije v območju 433 MHz.12 m radijski domet QuickScan Mobile vam omogoča, da delajo v okviru obsežnih območij, izogibanje omejitev žične naprave. Delovne postaje zaposlenih ne bodo le postale bolj učinkovite, vendar varnejše in dobre.
V primerjavi s tehnološkimi napravami laser, gradnja tega CCD tipala zagotavlja odlično vzdržljivost in vzdržljivost zaradi odsotnosti premičnih delov in omogoča hitro in natančno delovanje.Standard multi-vmesnik omogoča prilagodljivost vmesnika (USB, RS232,  tipkovnico ). Plug & Scan kompleti poskrbijo za enostavno namestitev.»Scan Medtem Polnjenje« funkcija zagotavlja brezkontaktno optično branje na delovnem mestu, hkrati pa polnjenje baterije.Enota bo shranjevale vse podatke, s svojo patentirano serijo pripravljenosti, ko je zunaj radijskega območja.
Vse te lastnosti skupaj z odlično 1D in GS1 Data Barcode (prej RSS code) capturing sposobnosti bi bilo izjemno in zanesljiva izbira.Datalogic QuickScan Mobile je na voljo kot komplet (skener, baterije in RF stojalo vključen), zaradi česar skener idealna rešitev za maloprodajo in v gospodarskih okolij, v katerih je brezžično skeniranje ključnega pomena za optimalno produktivnost, nizki skupni stroški delovanja in donosen posel .
Sorodni izdelki
-12%
METAPACE S-62
 
Pošljite povpraševanje
DATALOGIC QUICSCAN I
 
Pošljite povpraševanje
LS-3000 USB s stojalom
Cena brez DDV:
46,35 €
-28%
CCD čitalec T8 - 1D
Stara cena:
55,00 €
Cena brez DDV:
39,60 €