t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Navodila za uporabo programa Birokrat

 

Video navodila za program Birokrat
Na voljo vam je preko 50 enostavnih video navodil, ki vam bodo v pomoč pri delu s programom za vodenje poslovanja. Video navodila za odpiranje novega leta, za prenos posodobitve programa, izdelavo dokumentov za poslovanje, skladišče, obračun zaloge, maloprodaja, obračun plač, izdelava glavne knjige, kontni plan, vnos šifrantov, ...
PDF Navodila za uporabo
Elektronska izmenjava dokumentov E-slog, priročniki za uporabo naše programske opreme, PDF navodila za obračun plač, PDF navodila za izdelavo logotipa, izstavitev dokumentov po 76.a členu, odpiranje novega leta, obračun zalog, zaključek leta, intrastat, vsebine letnih seminarjev in druga uporabna PDF navodila za program za vodenje poslovanja.
Datoteke
V okviru te stani boste našli datoteke, ki so pripravljene za uvoz v program Birokrat. Kontni plan za pravne osebe, kontni plan za SP, kontni plan za društva, AOP za kontni plan, ... Splošne datoteke - obrestne mere, APP vrste poslov. Datoteke za uporabnike modula Intrastat - vrste poslov, paritete, tarife, za intrastat, uvoz dokumentov iz excela in druge datoteke za uvoz v program za vodenje poslovanja Birokrat. 
AR predloge izhodnih dokumentov
Izpise raznih izhodnih dokumentov imate lahko oblikovane po meri. Brezplačne pred-pripravljene predloge, naredimo vam tudi predloge po meri, posebni nalogi UPN po meri, računi po meri, delovni nalog po meri in druge predloge po meri.
Birokrat POS Navodila
Na tej strani boste našli uporabniške priročnike za uporabo naše programske opreme. Birokrat POS hitra navodila, namestitev POS tiskalnika, odpiranje novega leta, ...