t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Posodobitev programa Birokrat za Windows

za vodenje poslovanja Birokrat

 

vsi programski paketi Birokrat za Windows - MIDI, MAXI, POS, Hotelir, Receptor, Prireditelj

 

V primeru, da posodobitve še niste delali, si za pomoč lahko ogledate različne vrste navodil za namestitev posodobitve oz. zadnje verzije (update) programa za vodenje poslovanja Birokrat.

 

 Pisno navodilo za namestitev posodobitve programa Birokrat PRENESI

 

 Video navodilo za namestitev posodobitve programa Birokrat PRENESI

 

Prenos posodobitve

Za dostop do posodobitve (update) oz. zadnje verzije programa za vodenje poslovanja Birokrat v spodnja polja vnesite vaše uporabniško ime in geslo za posodobitev, ki ste ju prejeli ob nakupu programa Birokrat. Posodobitev programa (update) je dostopna vsem strankam, katere imajo plačane posodobitve in vzdrževanje.

Uporabniško ime

Geslo

Zadnja verzija programa je 8.038.011 z dne 19.2.2018.

 

Preberite si tudi pomembna spodnja opozorila (navodila) glede pogojev uporabe in delovanja programa za vodenje poslovanja Birokrat v različnih operacijskih sistemih.

 

Ime datoteke


 

Zadnja sprememba


 

Velikost


 

Verzija


 Microsoft® SQL Server® 2008 R2 SP2 (Express Edition)  PRENESI       203.16 Mb    
             
 Gonilnik PRENESI   22.03.2013     45.7 Mb    8.0.0003

 

 • Za uporabnike os Windows 10 priporočamo Microsoft SQL Server 2014. Deluje tudi od Windows 7 naprej, ki imajo nameščen service pack 1. 
  Microsoft® SQL Server 2008 Express SP2 R2  deluje od Windows 7, ki imajo nameščen service pack 1, naprej do Windows 10. 
  Če imate še Windows XP, si namestite MS SQL 2008. V kolikor namestitev ne bo uspešna, odstranite to, kar vam je uspelo namestiti in si namestite starejšo različico SQL-a - MS SQL 2005. Opozoriti vas moramo, da podpore za to verzijo os Windows s strani Microsofta za ta os ni več. 
  Različne verzije MS SQL-a in navodila najdete pod Sistemska podpora (klik).
 • Datoteka Gonilnik.exe ni zaščitena z geslom, ter jo lahko prenesete na svoj računalnik s klikom na ustrezno povezavo. Gonilnikov ni potrebno prenašati ob vsaki posodobitvi programa Birokrat, naložiti jih morate samo ob spremembi gonilnikov - glej datum zadnje spremembe. V primeru namestitve novejših gonilnikov, je potrebno stare gonilnike predhodno odstraniti!
 • Pogoj za delovanje programa v Windows Vista ali Windows 7 je nameščen strežnik Microsoft SQL Server 2005 Express ali več!
 • Uporabniki Windows 2000 morajo imeti nameščen Service Pack 1 ali več (80 Mb), ter MDAC 2.6. Priporočeno je imeti nameščene Gonilnike z datumom 13.12.2008 ali več.
 • Uporabniki ostalih Windows okolij: priporočeno je imeti nameščene Gonilnike z datumom 13.12.2008 ali več; program ne deluje pravilno v okolju Windows ME!

  

Vzdrževalna pogodba

 

Vsi uporabniki programa za vodenje poslovanja Birokrat imate možnost skleniti vzdrževalno pogodbo, ki je nedvomno najpreprostejši način za učinkovito vzdrževanje vašega programskega paketa Birokrat. Z vzdrževalno pogodbo si zagotovite prednostno obravnavo pri reševanju vaših težav ter stalnega tehnika, ki bo skrbel za vaš program. To vam prihrani čas, saj je servis opravljen bistveno hitreje.

  

S sklenitvijo vzdrževalne pogodbe se izognete letnemu plačilu posodobitev, ker so le te že vključene v ceno. Znesek vzdrževalne pogodbe je mesečni pavšal, ki se izračuna na podlagi programskega paketa Birokrat, ki ga uporabljate (najnižji mesečni pavšal s posodobitvijo znaša 16,48 EUR + DDV / mesec). Sklenitev vzdrževalne pogodbe vam omogoča klice na navadno telefonsko linijo, brez dodatnih stroškov.

  

Če želite prejeti predlog vzdrževalne pogodbe, kliknite na povezavo »želim vzdrževalno pogodbo« in vpišite vaše podatke.

 

Želim vzdrževalno pogodbo

  

V najkrajšem času boste po elektronski pošti prejeli predlog vzdrževalne pogodbe.