t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Rezervacije in zakupi

 

Uspešno poslovanje je pogojeno tudi z uspešnim načrtovanjem poslovanja. V turizmu je uspešen tisti, ki proda čimveč svojih turističnih kapacitet. Sistem rezervacij v programu Hotelir je zasnovan tako, da omogoča vnos rezervacij z različnimi dodatnimi komentarji. Časovne omejitve vnosa rezervacije ni. Kontrole znotraj programa pa onemogočajo vnos podvojenih rezervacij. Dobro organizirani šifranti pa so predpogoj, da vnos rezervacije naredimo hitro in da so podatki pregledni.

 

V vsakem dobrem poslovnem programu so šifranti predpogoj za enostavnejše delo, saj si z številnimi parametri, ki jih lahko določimo že v šifrantih poenostavimo delo, prihranimo čas in zmanjšamo število napak.

 

Modul omogoča izdelavo šifrantov, ki ustrezajo določenemu hotelsko-turističnemu objektu. To so šifranti posameznih objektov (npr. sob, bungalovov, športno-rekreacijskih objektov itd.) znotraj hotelsko-turističnega objekta; storitev, ki jih nudi hotelsko-turistični objekt, cenikov storitev in prodajnih artiklov; partnerjev (gostov, turističnih agencij), zaposlenih, inventarja hotelsko-turističnega objekta itd.

 

Pred začetkom z delom s programom je uporabniku omogočeno, da ustvari objekte (sobe, bungalove ...), ki jih namerava tržiti. Zaradi lažjega dela je omogočeno tudi, da več različnih artiklov in storitev združi v pakete in jih doda objektu. Namen paketov je, da si uporabnik vnaprej pripravi skupke artiklov in storitev, ki jih v posameznem objektu lahko ponuja. Tako prepreči, da bi se v sklopu objekta ponujali in prodajali artikli ter storitve, ki za objekt niso možni.

 

Kontaktni obrazec

 

 

Prosim, pošljite mi

 

Pošljite mi dodatna gradiva
Pošljite mi brezplačno demo verzijo
Pošljite mi informativno ponudbo (če boste označili to možnost vas bomo kontaktirali in se pogovorili o različici programa, ki bi Vam ustrezala)
Želim brezplačno predstavitev programa (lokacija po dogovoru z Vami)
Pokličite me!

Zanimam se za

 


Vodenje poslovanja in računovodstva

Vodenje maloprodajne trgovine, gostinskega lokala

Vodenje hotelsko turističnega objekta

Organizacija prireditev, prodaja kart

Vodenje izobraževalnih, športnih, kulturnih dejavnosti z evidenco članstva

Izdelava spletne strani, spletne trgovine ali spletnega kataloga
Ponudba računalniške opreme
Računovodska asistenca (računovodske storitve)