t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Ponudba za vodenje računovodstva

 

Zavedamo se, da je vaš čas, ki ga sedaj porabite za vnos računov v program Birokrat dragocen in želimo, da za svoj denar dobite še več! Če vaš računovodski servis uporablja drugačen program, se delo za vnos dokumentov podvaja, prav tako čas, ki bi ga sicer lahko porabili za pomembnejše stvari. Za vas je pomembno, da imate na enem mestu zagotovljeno celotno storitev, s čimer tudi ogromno prihranite, saj se izognete nepotrebnemu dodatnemu strošku za ponoven vnos podatkov.

 

Nudimo vam vodenje računovodstva, davčno svetovanje ter pomoč pri izdelavi zaključnih računov po sistemu, ki je opisan v okviru menija Vodenje računovodstva. Trenutno vodi na programu Birokrat računovodstvo več kot 5000 podjetij, to število pa iz dneva v dan narašča.

 

Zato vam priporočamo, da se za celostno računovodsko storitev obrnete na računovodski servis, ki uporablja program Birokrat. Predvsem vam želimo s tem omogočiti prihranek pri računovodskem strošku s tem pa seveda obojestransko zadovoljstvo. Ker je ponudbo nemogoče poslati samo na osnovi osnovnih podatkov vas prosimo, da nam pošljete tudi odgovore na spodnja vprašanja.

 

Vsi podatki so tajni in ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot za izdelavo ponudbe za vas. Na podlagi prejetih informacij z vaše strani vam bomo poslali seznam referenčnih računovodskih servisov za vašo regijo, ki uporabljajo program Birokrat in se dogovorili za informativni (neobvezujoč) sestanek na katerem vam bomo podrobneje predstavili možnosti sodelovanja.

 

 

Izpolnite spodnje vsebine za izdelavo informativne ponudbe

 

DDV zavezanec   NE Mesečni Trimesečni


Obdobje   Na mesečni ravni Na letni ravni

 

 

Ali vodite zaloge   DA NE


Imate maloprodajo   DA NE


Ste uporabnik programa Birokrat   DA NE