t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

ESET Internet Security - 1 + 2 Gratis

Ne zamudite izjemne ponudbe vrhunske internetne zaščite! Plačajte zaščito za 1 računalnik, zaščitite pa kar 3!

 

Za izjemnih 44€ + ddv zaščitite kar 3 računalnike. Kar pomeni, da lahko zaščitite svoj računalnik za neverjetno ugodnih 14,7€ + ddv.

 

 

Izjemna zaščita za uporabnike Birokrata z zaščito ESET Internet Security

 

Da bi vam omogočili najboljšo varnost vašega računalnika in kar najboljše delovanje programa Birokrat smo se odločili za sodelovanje s Slovenskim zastopnikom podjetja ESET in njihove antivirusne zaščite ter vam za začetek šole prinaša novo prodajno akcijo za produkt ESET Internet Security – 1 letna licenca.

 

 

ESET Internet Security 1 + 2 Gratis - neverjetnih 44€ +ddv

preračunano le 14,7€ + ddv za 1 licenco

 

 

Podrobnosti akcije:

  • V akciji ESET Internet Security 1 + 2 Gratis je vključen produkt ESET Internet Security (elektronska licenca), kjer za ceno 1 licnece dobite kar 3,
  • Akcija velja samo za nove licence. V kolikor uporabnik želi razširiti obstoječo licenco, se k temu izda nova ločena licenca, ki se je ne da združiti z obstoječimi (naslednje leto bo združevanje izvedljivo).
  • Popusti se ne seštevajo (upokojenci, študentje, obnovitve…); morebitne druge akcijske ponudbe izključujejo akcijo Back to school in obratno; akcija ne velja za medije (OEM, BOX verzija).
  • Akcija ESET Internet Security 1 + 2 Gratis traja od 20.8.2018 do 30.10.2018. Po tem datumu podjetje Birokrat IT d.o.o. ne zagotavlja registracije po promocijski ceni. Reklamacij zaradi registracije po 30.10.2018 ne bomo upoštevali.

 

 

Naročilo in več informacij

Za naročilo pokličite (01) 5 300 200, kontakt: Boštjan Juvančič ali pišite na mail info@birokrat.si.

 

Nudimo tudi vse ostale ESET rešitve - večuporabniške verzije, Smart Security, NOD32... za informacije nam pišite na mail info@birokrat.si.