t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Kako brezplačno preveriti varnost vašega podjetja? Kibernetska varnost >>

Kibernetska varnost je v zadnjih nekaj letih postala glavna skrb, saj so metode ogrožanja IT infrastrukture postale bolj izpopolnjene. Preverite, kako vam lahko pomagamo, da se tem grožnjam najboljše izognete.

S pojavom epidemije Covid-19 se je število kibernetskih napadov na podjetja znatno povečalo. Veliko naših uporabnikov je v letih 2020–2021 zaznalo ogromno število t. i. “izsiljevalskih virusov”, ki žrtvam zakodirajo podatke in za odklep podatkov zaračunajo zajeten znesek (od 1.000 do tudi več 10.000 EUR).

 

Že s pomočjo ustrezne strategije in načrta za ravnanje ob kibernetskem napadu lahko preprečite najhujše. V kolikor pa poleg načrta izvedete še varnostni pregled podjetja, pa boste točno vedeli, kje so šibke točke vaše digitalne infrastrukture in kako jih odpraviti.

 

Spodaj navajamo ključne storitve, ki jih lahko naročite s področja kibernetske varnosti.

  • Varnostni pregled (penetracijski testi) za podjetja, ki imajo urejen varnostni sistem, s pomočjo katerih lahko preverimo kvaliteto obstoječih rešitev - t. i. periodični pregled.
  • Varnostni pregled (penetracijski testi) za podjetja brez urejenega sistema kibernetske varnosti.
  • Osnovna izobraževanja s področja kibernetske varnosti.
  • Poglobljena in prilagojena izobraževanja s področja kibernetske varnosti (namenjena vodstvenim kadrom, IT oddelkom itd.).
  • Svetovanje na področju vpeljave smiselnih varnostnih ukrepov.

 

Preverite varnost vašega podjetja brezplačno! Do 31. 3. 2022!

 

V duhu aktualnega dogajanja lahko vidimo, kakšno moč imajo kibernetski napadi. Varnost na spletu je v zadnjih nekaj letih postala glavna skrb, saj so metode ogrožanja IT infrastrukture postale veliko bolj izpopolnjene.

 

V želji po varni in uspešni prihodnosti je podjetje IPM Smart Community (Spletna stran), ki se ukvarja s kibernetsko varnostjo, za slovenska podjetja pripravilo raziskavo (v sodelovanju z IPM Digital), s katero bo lahko ocenilo trenutno stanje kibernetske varnosti slovenskih podjetij.

 

In verjemite nam, želite biti del nje!

V raziskavi lahko sodelujete tudi vi. Dodatni prednosti izpolnitve vprašalnika pa sta kar dve! Prvič: brezplačna analiza rezultatov, ki jo bo prejela vsaka organizacija, ki bo prispevala lastne odgovore k raziskavi. Drugič: vsako podjetje, ki bo rešilo vprašalnik, bo prejelo tudi osnovne smernice za kibernetsko varnost znotraj organizacije. Popolna priložnost za začetek izboljšav vaše varnosti.

 

V kolikor želite individualni posvet glede kibernetske varnosti, pa izpolnite spodnji kontaktni obrazec na dnu spletne strani in dobili boste klic svetovalca s področja kibernetske varnosti.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih