t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Ali ste vedeli, da lahko podvojite že vnešeno ročno temeljico in si s tem prihranite nekaj časa?

Ali ste vedeli, da si lahko delo olajšate z bližnicami v programu Birokrat in s tem prihranite na času?

Finančna uprava RS je napovedala, da bo od 30. junija dalje onemogočena uporaba protokola TLS 1.0. Sprememba bo vplivala na vse uporabnike davčnih blagajn. Davčne blagajne so v veljavi od 1. januarja 2016. Potrebujejo jih vsi - tudi fizične osebe - ki poslujejo z gotovino in izdajajo račune. V prvem letu uporabe so davčne blagajne v državni proračun prinesle 81 milijonov evrov več davkov in prispevkov za socialno varstvo kot leto pred tem.

Ali ste vedeli, da si lahko vklopite prikaz šifrantov v skrajšani obliki?

Izsiljevalski virusi so največja grožnja za spletne uporabnike in stopnja ogroženosti se iz leta v leto povečuje. Kriminalci si izmišljajo vedno nove načine, s katerimi uporabnike zavedejo k prenosu okužene priponke. Do sedaj smo opozarjali na priponke neznanih pošiljateljev, a kot se je izkazalo pozneje, je bilo pravilo preveč preprosto, saj za razpošiljanje uporabljajo vse bolj inovativne načine.

Ali ste vedeli, da lahko splošne besedne fraze za izpise posameznih dokumentov preimenujete zelo hitro?

V analitični hiši Bisnode d.o.o. letno certificirajo poslovne subjekte, ki so si skozi svoje delovanje prislužili ocene A, AA oziroma AAA. Letos smo Žlahno priznanje prejeli tudi pri našem podjetju Birokrat IT d.o.o.!

Na vaš računalnik BREZPLAČNO namestimo program Birokrat, ki vam bo delal 1 mesec kot polnodelujoča verzija prilagojena zahtevam vašega podjetja.