t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Maloprodaja - Birokrat POS

 

Meni maloprodaja je v prvi vrsti namenjen izstavitvi računov. Zaradi večje ferkvence kupcev na maloprodajnem mestu je zelo pomembna hitrost izdelave računa. V programu Birokrat POS to naredimo na več različnih načinov, zaradi tega, če slučajno uporaba enega izmed načinov ni možna. Uporabimo najenostavnejši in najhitrejši način, ki nam je na voljo: artikel poiščemo s pomočjo čitalca črtne kode, vtipkamo šifro artikla, vnesemo del naziva artikla (omogočeno je iskanje po delnih nazivih, blagovnih skupinah), možna je uporaba zaslonov na dotik (touch screen).

 

Pri samem vnosu artikla na račun lahko pogledamo tudi trenutno stanje zaloge tega artikla. Za večjo enostavnost in hitrost dela je privzeti način plačila gotovina, program pa vsebuje tudi šifrant različnih vrst plačil (gotovina, kreditne kartice, čeki, dobavnica – odlog plačila, lastna poraba, bon...), ki ga lahko dodatno dopolnite z lastnimi načini plačil. Program omogoča tudi beleženje kombiniranih plačil (ko je npr. ½ plačana z gotovino, preostanek pa s kreditno kartico). Na voljo pa je tudi več različnih popustov (popust za posamezni artikel, popust za celotni znesek). Če pa želimo bolj podrobne podatke o nakupih kupcev v naših trgovinah pa je možna tudi uporabas t.i. popustnih kartic.

 

Maloprodajni račun lahko izstavimo tudi davčnemu zavezancu in sicer tako, da vtipkamo samo davčno številko (ni potrebno vnašati vseh podatkov) in program ga avtomatsko poišče v registru. Za kupce, ki plačujejo na odlog plačila pa imamo možnost izdaje dobavnice.

 

Blagajno zaključite z Z obračunom (program ima možnost tudi delnega zaključevanja (X obračun – npr. pri izmenski menjavi prodajalcev). Podatke, ki jih želimo na Z obračunu lahko nastavimo sami. Poročilo pa je zelo izčrpno saj lahko vsebuje: promet po artiklih, osebju, načinih plačil, promet na odloženo plačilo (dobavnice), lastno porabo...

 

Birokrat POS vam bo postregel z zelo preglednimi analizami prodaje, kjer boste lahko naredili analizo prodanih storitev ali blaga, pregledali realizacijo in odprte postavke (dobavnice). Ugotovite lahko tudi ustvarjeno razliko v ceni in časovno analizo prodaje. Podatke boste lahko razvrstili po želenih kriterijih (po številkah, datumih, artiklih, blagovnih skupinah, partnerjih, prodajalcih, časovnih intervalih, datumskih obdobjih, statusih...).

 

Gostinska verzija programa pa vsebuje še veliko dodatih funkcij, ki jih poznajo predvsem gostinci, uporabne so pa tudi pri običajni prodaji.

 

  • Vodenje prodaje in naročil za neomejeno število odprtih miz (odprte mize lahko vodite po različnih natakarjih).
  • Izpis naročil v kuhinjo.
  • Sestavljanje dnevnih menijev (kosila, malice).
  • Delno zaključevanje računov (npr. ko se plačujejo runde – lahko izberete katere artikle plača posamezni gost in program
  • izpiše delni račun – ostali artikli pa ostanejo za plačilo ostalim).
  • Vodenje delovnega časa.
  • Tihi zaključek blagajne (Z obračun se ne prikaže in ne izpiše z namenom preprečevanja goljufanja).
  • Evidenca popravljenih postavk na računih (povzetek napak natakarjev - program vse operacije in delo v programu beleži v bazo podatkov)
  • Podpora prodaji z zasloni na dotik (program vsebuje tudi urejevalnik zaslonskih gumbov).
  • ...

 

Kontaktni obrazec

 

 

Prosim, pošljite mi

 

Pošljite mi dodatna gradiva
Pošljite mi brezplačno demo verzijo
Pošljite mi informativno ponudbo (če boste označili to možnost vas bomo kontaktirali in se pogovorili o različici programa, ki bi Vam ustrezala)
Želim brezplačno predstavitev programa (lokacija po dogovoru z Vami)
Pokličite me!

Zanimam se za

 


Vodenje poslovanja in računovodstva

Vodenje maloprodajne trgovine, gostinskega lokala

Vodenje hotelsko turističnega objekta

Organizacija prireditev, prodaja kart

Vodenje izobraževalnih, športnih, kulturnih dejavnosti z evidenco članstva

Izdelava spletne strani, spletne trgovine ali spletnega kataloga
Ponudba računalniške opreme
Računovodska asistenca (računovodske storitve)
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih