t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Računovodstvo v oblaku

dvojna varnost podatkov

zanesljivi in prijazni

 

Program Birokrat omogoča elektronsko izmenjavo podatkov med klienti (uporabniki) programa Birokrat ter računovodskimi servisi, ki uporabljajo program Birokrat (modul Birokrat SINHRO) . 

 

Največje prednosti elektronske izmenjave podatkov:

  • izmenjava podatkov Birokrat – Birokrat je omogočena brez stalne internetne povezave, kar manjša izpostavljenost pred zunanjimi vplivi (večja varnost podatkov - ni potrebno, da smo stalno priklopljeni na internet)
  • podatki se sinhronizirajo (osvežujejo) samodejno ob vzpostavitvi internetne povezave prek varnih HTTPS in SSL protokolov, brez dodatnih operacij uporabnika (za sinhronizacijo podatkov skrbi sistem samodejno)
  • podatki so varno shranjeni pri uporabniku in pri računovodskem servisu, zato je možnost zlorabe podatkov, internetnega vdora ali okužbe z virusi zelo majhna (pri uporabi primerljivih konkurenčnih internetnih programov so podatki na spletnem strežniku in ne vemo točno kje imamo spravljene podatke)
  • program je možno uporabljati, tudi če nimamo stalnega neprekinjenega dostopa do interneta oz. če internet trenutno ne deluje, kar je bistvena prednost pred primerljivimi konkurenčnimi internetnimi programi, kjer uporaba programa brez delovanja interneta ni možna
  • izmenjava podatkov med stranko, ki uporablja Birokrat za poslovanje in računovodskim servisom (računovodski servis ter stranka delata na istih podatkih, ni podvojenih vnosov podatkov, večja kontrola pravilnosti poslovanja…)

 

Za Vas smo pripravili posebno akcijo!

 

V primeru sodelovanja z enim izmed naših pooblaščenih računovodskih servisov prejmete licenco za programski paket Birokrat za vodenje poslovanja, skladišča ali davčne blagajne BREZPLAČNO!

To pomeni, da poleg časa prihranite tudi pri strošku nakupa poslovnega programa.

 

Kaj morate storiti?

 

Pokličite nas na: 01 5300 200 ali 030 35 22 88 (Boštjan Juvančič) ali

nam pišite na info@birokrat.si.

 

Napišite nam, kakšno dejavnost opravljate in kaj bi želeli delati v programu Birokrat, da vam pripravimo programski paket Birokrat, ki bo ustrezen za vas. Pustite nam vaše kontaktne podatke.

 

Pooblaščeni računovodje

 

V namen zagotovitve integracije programa Birokrat v poslovanje vašega podjetja in v podporo računovodstvu smo uvedli licenco pooblaščeni računovodja Birokrat. Opaža se namreč, da imajo v praksi stranke mnogo vprašanj, ki se nanašajo tako na delovanje programa Birokrat kot na samo računovodsko poslovanje. Pri tem zahtevajo hiter in učinkovit odgovor na vprašanje, ki je po navadi tudi nujno potreben.

 

Seznam pooblaščenih računovodij Birokrat

 

 

 

Trenutno vodi na programu Birokrat računovodstvo več kot 5000 podjetij, to število pa iz dneva v dan narašča.

 

Predvsem vam želimo s tem omogočiti prihranek pri računovodskem strošku s tem pa seveda obojestransko zadovoljstvo. Ker je ponudbo nemogoče poslati samo na osnovi osnovnih podatkov vas prosimo, da nam pošljete tudi odgovore na spodnja vprašanja.

 

Vsi podatki so tajni in ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot za izdelavo ponudbe za vas. Na podlagi prejetih informacij z Vaše strani se bomo dogovorili za informativni (neobvezujoč) sestanek na katerem Vam bomo podrobneje predstavili možnosti sodelovanja.

 

Izpolnite spodnje vsebine za izdelavo informativne ponudbe

 

DDV zavezanec   NE Mesečni Trimesečni


Obdobje   Na mesečni ravni Na letni ravni

 

 

Ali vodite zaloge   DA NE


Imate maloprodajo   DA NE


Ste uporabnik programa Birokrat   DA NE

 


Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih