t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Elektronska izmenjava podatkov – modul BIROKRAT SINHRO!

 

Kaj je Birokrat SINHRO?

 

Birokrat Sinhro je elektronska izmenjava podatkov med programi Birokrat na različnih lokacijah. Birokrat SINHRO omogoča avtomatsko varnostno arhiviranje podatkov na več lokacijah hkrati.

 

Kako deluje?

 

Birokrat SINHRO je povezava Birokrata med vašim računalnikom v pisarni  (prva lokacija, služba) in Birokratom na vašem računalniku doma (drugi lokaciji, več računalnikov na različnih lokacijah). Ko na eni lokaciji v Birokratu naredite dokument (npr. Račun), se ta dokument istočasno pojavi tudi v programu na drugem Birokratu na drugi lokaciji. S tem se tudi avtomatsko izdela dodatna kopija podatkov. Sinhronizacija podatkov je avtomatska in ne obremenjuje uporabnika. Za uporabo zadošča že osnovna hitrost internetne povezave.

 

To pomeni, da se podatki avtomatsko shranjujejo na obeh lokacijah in če ena lokacija odpove se lahko podatki avtomatsko obnovijo iz druge lokacije.

 

 

Naprednejša tehnologija Birokrat SINHRO za elektronsko izmenjavo podatkov je uporabna v več primerih: med klienti (uporabniki) programa Birokrat ter računovodskimi servisi, ki uporabljajo program Birokrat; med uporabniki programi Birokrat na več lokacijah…

 

Največje prednosti nove tehnologije, ki jo uporablja Birokrat SINHRO

 

  • podatki so varno shranjeni na vseh računalnikih v sistemu
  • do vpogleda v poslovanje lahko dostopate iz več lokacij hkrati
  • možnost avtomatskega prenosa podatkov neposredno v računovodstvo
  • izmenjava podatkov Birokrat – Birokrat je v primeru izdaje maloprodajnih računov (POS) omogočena tudi brez stalne internetne povezave, za ostalo uporabo je obvezna stalna internetna povezava.
  • podatki se sinhronizirajo (osvežujejo) samodejno ob vzpostavitvi internetne povezave prek varnih HTTPS in SSL protokolov, brez dodatnih operacij uporabnika (za sinhronizacijo podatkov skrbi sistem samodejno)
  • podatki so varno shranjeni pri uporabniku in pri računovodskem servisu, zato je možnost zlorabe podatkov, internetnega vdora ali okužbe z virusi zelo majhna (priuporabi primerljivih konkurenčnih internetnih programov so podatki na spletnem strežniku in ne vemo točno kje imamo spravljene podatke)

 

Birokrat SINHRO je uporaben v veliko različnih poslovnih primerih

 

  • izmenjava podatkov med stranko, ki uporablja Birokrat za poslovanje in računovodskim servisom (računovodski servis ter stranka delata na istih podatkih, ni podvojenih vnosov podatkov, večja kontrola pravilnosti poslovanja…)
  • izmenjava podatkov med centralnim programom Birokrat in med dislociranimi prodajnimi enotami Birokrat POS (centralni program ima ažurne podatke s dislociranih prodajnih lokacij v trenutku nastanka poslovnega dogodka, prav tako pa imajo na maloprodajnih lokacijah ažurne podatke s centralnega programa)
  • izmenjava podatkov med programom Birokrat na več različnih lokacijah (npr. terenski potniki lahko ažurno delajo dokumente, uporaba Birokrata od doma ali na drugi lokaciji - dopust, uporaba Birokrata v dislocirani enoti - oddaljeno skladišče, oddaljena proizvodnja, ipd…)

 

Birokrat Sinhro uporablja že več kot 1000 uporabnikov programa Birokrat (računovodski servisi, stranke, delo iz različnih lokacij (dom - služba - dopust), dislocirane prodajne enote itd.

 

Oglejte si tudi objavljen članek v Računalniških novicah. Prenesi

 

Za več informacij nas kontaktirajte na tel:01/5 300 200 (kontakt: Boštjan Juvančič).

 

Kontaktni obrazec

 

 

Prosim, pošljite mi

 

Pošljite mi dodatna gradiva
Pošljite mi brezplačno demo verzijo
Pošljite mi informativno ponudbo (če boste označili to možnost vas bomo kontaktirali in se pogovorili o različici programa, ki bi Vam ustrezala)
Želim brezplačno predstavitev programa (lokacija po dogovoru z Vami)
Pokličite me!

Zanimam se za

 


Vodenje poslovanja in računovodstva

Vodenje maloprodajne trgovine, gostinskega lokala

Vodenje hotelsko turističnega objekta

Organizacija prireditev, prodaja kart

Vodenje izobraževalnih, športnih, kulturnih dejavnosti z evidenco članstva

Izdelava spletne strani, spletne trgovine ali spletnega kataloga
Ponudba računalniške opreme
Računovodska asistenca (računovodske storitve)
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih