Izjave uporabnikov

programskih paketov Birokrat

 

Spodaj si lahko preberete, kaj pravijo uporabniki o programih Birokrat, zadovoljstvom s podporo, ...

 

 

 

 

 

Birokrat je pregleden in razumljiv poslovni program. Delo z njim je preprosto – zlahka ga je pričeti uporabljati, saj sledi logičnemu zaporedju poslovnih procesov v podjetju, vse pomembne nastavitve so določene vnaprej, uporabni izpisi so prednastavljeni. Nadgradnje programa vsebujejo vse zakonsko potrebne popravke, vse spremembe pa so nazorno obrazložene v spremnem glasilu – Informatorju, navodilih, dostopnih na spletu. Zahvaljujoč uporabi sodobnih in varnih tehnologij, Birokrat omogoča avtomatizirano izmenjavo poslovnih podatkov med uporabniki (tudi računovodskim servisom) na različnih lokacijah, brez izpostavljanja podatkov nevarnostim na spletu.Po skoraj 20 letih uporabe Birokrata v našem računovodskem servisu – Birokrata toplo priporočamo svojim strankam, predvsem mikro in majhnim gospodarskim družbam ter obrtnikom, ki želijo prevzeti nadzor nad svojim poslovanjem!
   - Barbara Borec, Računovodski servis Riccardo d.o.o.

 

S programom smo zadovoljni, saj ga uporabljamo že od leta 2000 naprej.
  - Miran Petrovič, Hartwig d.o.o.

 

Podjetje Nika investiranje in razvoj d.d. uporablja program Birokrat že od leta 2005. S programom smo zelo zadovoljni. Je enostaven in prijazen uporabniku. Omogoča nam uvoz temeljnic iz excela, kar nam zelo olajša delo, ker ni potrebno vnašati ogromne količine podatkov ročno. Veliko knjižb je avtomatičnih, kar tudi zelo olajša delo v računovodstvu. Program se ažurno posodablja in prilagaja spremembam zakonov. Odzivnost in pripravljenost pomoči preko telefona je hitra in ažurna. Birokrat bi toplo priporočala vsem, ki ga še nimate.

  - Darja Rožac - Nika investiranje in razvoj d.d. Brežice

 

Program Birokrat uporabljamo že 18 let in v vsem tem času deluje brezhibno. Program je enostaven in zanesljiv za uporabnika. Strokovnjaki iz podpore na daljavo, preko računalnika ali preko telefona, so hitro odzivni in prijazni.

  - Tomaž Poberaj  - Jupiter d.o.o.

 

Vaš program Birokrat uporabljamo od leta 2010 in smo zelo zadovoljni z njim; je enostaven, dober in prijazen. Ga redno posodabljate in dopolnjujete z zakonskimi spremembami. Kadar koli smo potrebovali pomoč smo bili hitro in prijazno sprejeti od Vaših ljudi. Želimo si enak odnos tudi v prihodnje!

  - Džemal Fajić - FA-LA d.o.o.

 

S podjetjem Birokrat me je seznanila prijateljica, ki že vrsto let uporablja njihov program, zato sem se zanj odločila tudi sama. In moram priznati, da mi ni niti malo žal. V prvi vrsti so se v podjetju zelo potrudili, da smo s skupnimi močmi našli modul programa, ki je zame najprimernejši. Ko pa sem s programom začela delati, so mi zaposleni brez težav pomagali in me uvedli v uporabo le-tega. Poleg izobraževanja, ki ga nudijo za nove in stare uporabnike, sem bila deležna tudi vse splošne pomoči preko telefona ter maila in moram priznati, da sem z njihovim odzivom, strokovnostjo in prijaznostjo nadpovprečno zadovoljna. Kar pa se samega programa tiče, mislim, da je vrhunsko dodelan in zelo prijazen do uporabnika, brez nepotrebne "solate" v ozadju in kljub temu ima integrirano v sebi vse, kar podjetnik potrebuje za lažje delo z dokumentacijo vseh vrst. Skratka z eno besedo VRHUNSKO."

  - BS3 Design, Branko Dobrinjanin s.p.

 

Imam računovodski servis in zame je izrednega pomena,da je program dokaj enostaven,ponuja pa različne opcije analiz,hitre preglede vseh pokazateljev,ki so nujni za pravilne odločitve med letom. To mi program Birokrat tudi ponuja. Je enostaven, deluje brezhibno, ponujajo pa tudi pomoč strokovnjakov, ki je dosegljiva po telefonu, kadar jo potrebujem. S programom Birokrat moje delo teče brezhibno, vse podatke pa imam sproti sinhronizirane z lastniki podjetij, ki jim vodim računovodstvo.

  - UMKO, Dunja Dolinar s.p.

 

Z spremembo davčne stopnje, smo bili primorani zamenjat naš stari program in takrat smo se odločili za Birokrat! Za program Birokrat smo se na začetku odločili predvsem zaradi cene in šele kasneje ugotovili, da je program enostaven in deluje brezhibno. Osnove programa smo osvojili le s 3 - urnim tečajem in občasno pomočjo preko telefona oz. e-mailov in do sedaj ni bilo nikakršnih težav, saj smo vse nejasnosti rešili v najkrajšem možnem času.

  - Sandi Stančič - Tabor šport d.o.o.

     

Program Birokrat uporabljamo že od samega začetka. Priporočam ga predvsem zaradi enostavnosti uporabe.  Program je pregleden in logično zastavljen. V primeru potrebe po pomoči, smo se obrnili tudi na telefonsko podporo, ki nam je vedno v doglednem času posredovala potrebne podatke. Ravno tako deluje tudi komunikacija preko elektronske pošte. Redno posodabljanje programa zagotavlja zakonsko usklajenost.

  - Carpro d.o.o.

 

Moramo priznati, da smo zadovoljni s programom Birokrat, je enostaven in ga lahko uporablja vsak. Tudi kadar potrebujemo pomoč preko telefona, jo dobimo najkrajšem času oz. takoj. Vendar, kadar se delajo nadgradnje pride včasih do zmede.

  - Simon Založnik - Montažer Založnik d.o.o.

 

Program je prikrojen našim željam in zahtevam. Podpora vedno dosegljiva in na voljo za rešitev morebitnih težav ali vprašanj. Program uporabljamo že 5 let in smo zaenkrat zelo zadovoljni s funkcionalnostjo.

  - Aleš Amon  - AMON d.o.o.

 

Med množico programov sem se odločila za program Birokrat, ker zajema vse, kar za svoje poslovanje potrebujem, ker je enostaven za uporabo, ko se ga navadiš in cenovno sprejemljiv. Ker je v podjetju zaposlenih kar nekaj strokovnjakov, ki redno spremljajo vse spremembe zakonodaje in v skladu s tem pripravljajo nadgradnje, me ne skrbi, da bi kaj pomembnega spregledala. In kar je zame najpomembnejše, je to, da če naletim na problem, ki ga ne znam sama rešiti, lahko pokličem in mi pomagajo na daljavo. Izjemno sem zadovoljna in hvaležna g.Juraku za vso podporo, kajti ravno on me je s svojo potrpežljivo razlago in demonstracijo prepričal, da je to pravi program zame, ki sem iz srednje generacije in nisem "otrok računalniške dobe".

  - BIONA Nevenka Mužič s.p.

 

Iskreno se vam zahvaljujem za vso pomoč pri namestitvi programa in natančni in jasni razlagi kako zadeva deluje, predvsem pa za vašo potrpežljivost. Da ste mi dali neomejeno število možnosti, da vsakokrat preverim, če sem razumela in mi pri tem niste dajali občutka, da vam je to odveč ali da je z mano karkoli "narobe", ker "tega in tega" ne obvladam. Izjemno pozitivna izkušnja z delom z računalnikom. Prijetno presenečena.
Še enkrat hvala,
  - Vesna Cikron Knafelc - 0.4 d.o.o.

 

Program Birokrat uporabljam že 15 let. Vsebuje praktično vse rešitve za poslovanje podjetja ali računovodskega servisa. Ves čas deluje brezhibno in se posodablja glede na zahteve zakonodajalcev. Z osnovnimi moduli lahko dela vsakdo. Podpora je ves čas na voljo. Ekipa Birokrat je zelo aktivna in odzivna.  Ves čas nas preseneča z novimi rešitvami. Priporočam nakup!

 - Metka Zgonec, Scorp d.o.o.

 

Odličen zelo pregleden program, ki ob pravilni uporabi, ustreznem znanju in podpori omogoča celovito vodenje podjetja vključno z računovodstvom.

 - Andrej Zupančič, Metaja d.o.o., Podjetje za svetovanje, računovodstvo ter  izobraževanje in usposabljanje iz področja računovodstva in davkov

 

Program Birokrat uporabljam od leta 2001 za potrebe mojega računovodskega servisa. Program je v skladu z zakonodajo in vse novosti so zelo hitro tudi vključene v nadgradnjah. Priporočam ga tudi mojim strankam s katerimi imam potem sinhronizacijo podatkov, kar mi zelo olajša delo. Pomoč pri težavah, ki se redko pojavijo, je zelo hitra in učinkovita, kar je spet velik faktor, da program priporočam tudi mojim strankam in jim bom še naprej.

Kontrast, knjigovodski servis in računovodstvo, Gordana Rotar s.p.

 

Birokrat program je enostaven za začetnega uporabnika in prav tako prilagojen za zahtevnega uporabnika, ki hoče nekaj več. Program deluje tekoče, tudi po odpiranju več kot 200 poslovnih let in konstantnih nadgradenj. Ob nastalih težavah se lahko kadarkoli obrneš na njihovo telefonsko številko ali na elektronski naslov, kjer ti svetujejo in ostanejo na liniji, ali pa se sami povežejo na naš računalnik in poiščejo težavo ter jo odpravijo karseda hitro.
 - Rožle Kranjc, Računovodski servis in gradbene storitve, Darja Kranjc s.p.

 

V našem računovodskem servisu Westing d.o.o. že vrsto let uporabljamo program Birokrat. Zakaj? Ker je enostaven, hitro se naučiš z njim delati, sledijo vsem zakonskim spremembam. Če se mi kje zatakne, pokličem in že je rešitev ali preko telefona ali preko povezave. Osebje je prijazno in hitro odzivno. Všeč mi je tudi, da prisluhnejo našim željam in idejam in jih uresničujejo.
 - Vesna Rožman , Westing d.o.o.

 

Program Birokrat uporabljamo že od leta 2000, ko je bil še v povojih. Rasli smo skupaj z njim. Ves ta čas smo sodelovali s predlogi za izboljšanje, ki ste jih v veliki meri upoštevali. Zato resnično z lahkoto priporočimo ta program vsakomur, ki želi preprosto orodje za vodenje svojega poslovanja. In podpora? Vedno smo jo dobili. Posel delamo ljudje. In ravno zato vztrajamo pri tem programu. Ker je ekipa Birokrat enkratna. Prijazna, strokovna, skrbna. Želimo veliko dobrih strank in uspešno poslovanje še naprej. Birokratu in vsem njegovim uporabnikom.
 - Mojca Špiler, Moj Enter, d.o.o.

 

Zelo sem zadovoljna z vašim programom Birokrat POS Light, ki je enostaven, hiter in pregleden. Tehnične težave so se rešile zelo hitro (osebni obisk) ob pomoči vaše zelo prijazne in sposobne tehnične ekipe.
  - Ustni higienik, Vilma Knez s.p.

 

Z vašim podjetjem sodelujemo že 6 let in vedno smo našli rešitve za naše želje in ideje hitro in brez težav. Nadgranje se inštalirajo res enostavno in sistem je zanesljiv. Program je res obširen in zajema veliko področij, vendar ko ga enkrat spoznaš ga ne bi menjal za nobenega drugega. Odzivnost preko telefona je tudi na nivoju, tako da program priporočamo tako malim kot tudi velikim trgovskim podjetjem. Pri nas ga uporabljamo v povezavi s spletno trgovino in deluje brezhibno.

  - Dolores, DIŠPORT, trgovina in storitve d.o.o.

 

Program Birokrat uporabljam že 19 let in z njim nisem nikoli imel problemov. Za uporabo se mi zdi ne kompliciran, spremembe predpisov so popravljene takoj in tudi pomoč ko pride do določenih napak je ustrezna.  
  - Brane Benedik, Benedik in reja d.n.o.

 

Program Birokrat uporabljamo že od leta 1999. Je enostaven za uporabo in zagotavlja izvrstno podporo operaterjev, ki se po potrebi priključijo on line na program in pomagajo v kratkem času rešiti morebitno težavo. Z istim programom vodimo računovodstvo našega neprofitnega Zavoda ŠKL, kot tudi dveh športnih zvez in neprofitne Fundacije. S programom smo si tudi kar za 3 x  pocenili stroške knjigovodstva, saj nam ga sedaj vodijo on line v knjigovodskem servisu, ki tudi uporablja program Birokrat in ni več potrebno, da imamo zaposlenega svojega knjigovodjo.
  - Zavod ŠKL Ljubljana

 

Računovodski program Birokrat uporabljamo od samega začetka poslovanja naše družbe. Z uporabo programa smo izredno zadovoljni. Uporaba je enostavna, preprosta in primerna tako za izkušene knjigovodje, komercialiste, skladiščnike, računovodje kot tudi za začetnike. Programi se redno dopolnjujejo in vzdržujejo, če pa se kdaj zgodi kakšna nevšečnost pri uporabi, so tukaj strokovnjaki iz Birokrata, ki poskrbijo da se te nevšečnosti hitro in strokovno odpravijo. Program Birokrat pokriva celo paleto dejavnosti ter posebnosti, ki se pojavljajo pri poslovnih subjektih.  Spremljanje dogodkov je prilagojeno vsakemu subjektu posebej, je pregledno in ažurno z vgrajenimi kontrolami. Analize in poročila, ki jih nudi program Birokrat so dodaten pripomoček pri odločitvah poslovodstva ter zadoščajo zakonskim zahtevam glede oddaje na Ajpes in FURS. Z uporabo Birokrat Sinhro smo več kot zadovoljni, saj nam nudi on line spremljanje poslovanja in izmenjavo podatkov s strankami.         
Vsem, ki razmišljajo o nakupu ali zamenjavi računalniškega programa priporočamo program Birokrat.

  - Lepa Jovanovska Petrović, Kalkum d.o.o.
 

Program Birokrat uporabljamo že od  leta 2001 in smo z njim zelo zadovoljni. Program je  enostaven in prijazen za uporabo, je zanesljiv in ažurno dopolnjen z zakonskimi spremembami. Všeč nam je, ker ima veliko opcij, možnih načinov pregledov in analiz, ki jih stranke rabijo pri svojem nadaljnjem delu. Prav tako so tudi vsi zaposleni v podjetju prijazni in ažurni pri reševanju nastalih težav in problemov. Poleg vsega navedenega pa je program tudi cenovno ugoden in ga z veseljem priporočamo .
  - Irena Paušer, Računovodski servis Kader s.p.

 

Program Birokrat uporabljamo od  začetka naše dejavnosti. Smo računovodski servis in imamo veliko strank z različnimi dejavnostmi. Program omogoča vodenje poleg enostavnih evidenc in obračunov tudi obsežnejše računovodstvo. Enostaven je za uporabo, redno se nadgrajuje in če so kake težave pomagajo izkušeni računalničarji to hitro in zanesljivo odpraviti. Posebej koristna je pomoč preko telefona, saj ko imaš problem, veliko pomeni, če nekdo dvigne slušalko na drugi strani in v parih minutah reši vse. Program mi je tudi všeč, ker lahko sama veliko nastavim, popravim in nastavim izpise tako kot želim, ima veliko filtrov in omogoča recimo izpise kupcev, dobaviteljev, itd… na različne načine glede na potrebe in želje naših strank. Všeč mi je tudi način obveščanja o novostih Furs-a ter Ajpes-a in pa seveda nove prilagoditve programa zahtevam le teh inštitucij. Zelo koristna so tudi navodila, ki jih pošljejo na mail, kako in kaj uporabljati program Birokrat. Program sem priporočala mojim strankam, ki želijo delno voditi same ali pa potrebujejo program za svoje poslovanje, saj je uporaba enostavna. Z mojo pomočjo so hitro postali pravi profesionalci na svojem področju. Veliko strank, ki so zamenjale program z Birokratom, se mi zahvaljuje, ker so zelo zadovoljni z uporabo, saj se ga hitro naučiš in zanesljivo je delovanje. 
  - Mirjana Jančič, Računovodstvo Nika d.o.o.
 

Program Birokrat uporabljamo že več kot 10 let in smo z njim zadovoljni. Uporaba je enostavna, zato je uvajanje novih sodelavcev hitro in učinkovito. Uporaba in vzpostavitev programa je cenovno ugodna. Program priporočamo vsem, ki želijo poenostaviti poslovanje. 
   - Urh Dobravc, Magma poslovna darila d.o.o.

 

Danes, 15.11.2016 sem poklicala, ker sem rabila vašo pomoč. "Naletela" sem na ga. Mišo, ki mi je takoj rešila moj problem in mi še dodatno svetovala. Tako da res, vse pohvale! 
Hvala še enkrat Ga. Miša
  - Lidija Matul, Mizarstvo Strahovnik

 

Program Birokrat uporabljam že od njegovega rojstva (v več podjetjih, različne dejavnosti). Zelo sem zadovoljna z delovanjem, je enostaven, pregleden, skratka uporaben. Razvojni oddelek skrbi za pravočasen vnos sprememb zaradi zakonodaje, redno nas obveščate o novostih in popravkih. Podpora je dostopna in učinkovita.
 - Anita Kerševan, Društvo Pod kozolcem

 

Program Birokrat uporabljam 01.10.2014. Za moje potrebe deluje vse ok,če pa potrebujem pomoč, pokličem in problem je rešen. Za pomoč mi zelo pomaga g. Bine, tako da zaenkrat le tako naprej in še vnaprej dobrega sodelovanja.
 - Frane, Ključi Frane d.o.o.

 

V našem podjetju uporabljamo program Birokrat za kompletno poslovanje. Uporabljamo prenosne blagajne, POS blagajno v gostinskem lokalu in računovodski program Birokrat Maxi. Koristimo tudi računovodske storitve podjetja BA Svetovanje - brez njih enostavno ne bi bili zmožni dosegati takšnih rezultatov in tako hitre rasti podjetja. Programske rešitve so cenovno ugodne in na visokem nivoju. Z njihovo pomočjo smo si odprli trge tudi v Avstriji in Nemčiji. V Nemčiji smo odprli samostojno podjetje in tudi tam uporabljamo programske rešitve Birokrat.  
 - Denis Renko – ciprese.si & zypressen.at

 

Z vašim program sem zelo zadovoljna, saj ga uporabljam že več kot 15 let. Sicer sem pred tem imela celoten  program, ker sem imela dejavnost samostojnega podjetnika računovodstva, zato sem ga priporočila sinu Jakelj Niku in njegovi ženi in sta tudi zadovoljna z njim. Je enostaven, hiter, pregleden, nezahteven, precej izpopolnjen in ga priporočam tudi drugim. Tudi zaradi tega sem se obrnila na vas za davčno blagajno, mi  je zelo všeč. Kljub začetnim težavam sem zadovoljna. Priporočam ga vsem, ki se ukvarjajo z računovodstvom, ker je zelo hiter.
- Marica, Marija Jakelj s.p.

 

Z davčno blagajno sem zadovoljna. Pomoč preko telefona je odlična, sploh zelo v redu je gospa Miša, pa tudi Lili, ki obvlada plače. 
 - Barbara Košir, Avtoservis Košir

 

Progam Birokrat uporabljam že od leta 1999. Program je enostaven, pregleden. Delo z njim se hitro naučiš. Osebje je izredno prijazno in hitro odzivno, še posebej bi pohvalila g. Boštjana Juvančiča. Zadovoljni smo tudi z davčno blagajno Birokrat.
 - Nada Špolad  - BON d.o.o. 

 

Ker ste resnično korektni sem se odločila, da vam napišem mnenje oziroma pohvalo za korektnost v sodelovanju. Čeprav vas je v kritičnih trenutkih (konec leta, spremembe zakonov) kdaj malo težje priklicati, moram priznati da vedno vse in to hitro rešite. Ste skupina prijaznih sodelavcev in resnično vas moram pohvaliti.

 - Tina C. Ražem, KAMEN RAŽEM d.o.o. LOKEV 

 

Birokrat je enostaven program s široko paleto funkcij. Davčna blagajna nam deluje brezhibno, celoten program pa je pregleden in zanesljiv za uporabnika, katerega redno posodabljate in nam olajšujete delo. Že od samega začetka ste odzivni, prijazni ter nam nudite podporo.
Žana Stojanovič, SLADKARNICA IN MARMELADNICA LOTOS, d.o.o.
 

Program Birokrat je uporabniku prijazen. In z leti postane njegov prijatelj in pomemben pomočnik. Uporabljamo Birokrat POS in Birokrat za vodenje računovodstva.
 - Meta Frank, Profrank Meta Frank s.p.

 

V našem podjetju uporabljamo program Birokrat za kompletno poslovanje že vrsto let. Uporabljamo tudi prenosno blagajno. Program je pregleden in preprost. Tehnične težave se rešujejo vse bolje in hitreje. S kompletnim servisom smo zadovoljni.

- Štefka Hrovat, Nova obzorja d.o.o.

 

S podjetjem BIROKRAT že vrsto let sodelujemo oz. uporabljamo vaš program za vodenje lastnega računovodstva. Smo mali uporabnik (vodimo lastno računovodstvo) in moram vam povedat, da smo z vami zelo zadovoljni. Program je pregleden, razumljiv in dobro podprt s spremembami oz. nadgradnjami. Tudi vaši sodelavci so bili do sedaj vsi prijazni, ažurni in nimam pripomb (kar je pri meni redkost). Če bi bili vsi poslovni subjekti v naši lepi deželi vsaj delno tako poslovni, bi bilo lepo delat, celo v računovodstvu.

 - Alenka Kovač, KOVI d.o.o., November 2017