t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Vzdrževalne pogodbe

 

Najcenejši in najpreprostejši način vzdrževanja

 

Vsi uporabniki programa za vodenje poslovanja Birokrat imate možnost skleniti vzdrževalno pogodbo, ki je nedvomno najcenejši in najpreprostejši način za učinkovito vzdrževanje vašega programskega paketa Birokrat. Z vzdrževalno pogodbo si zagotovite prednostno obravnavo pri reševanju vaših težav ter stalnega tehnika, ki bo skrbel za vaš program. To vam prihrani čas, saj so težave odpravljene bistveno hitreje. Sklenitev vzdrževalne pogodbe vam omogoča tudi klice na navadno telefonsko linijo, brez dodatnih stroškov.

 

Zahtevnejšim uporabnikom nudimo možnost poglobljenega sodelovanja z našim podjetjem (sklenitev svetovalno - vzdrževalne pogodbe, ki poleg letnih nadgradenj vključuje tudi dodatne storitve).

 

Prednosti vzdrževalne pogodbe

 

S sklenitvijo svetovalno - vzdrževalne pogodbe si boste poleg letnih posodobitev, ki so že vključene v svetovalno - vzdrževalno pogodbo, zagotovili še številne dodatne ugodnosti:

 • Telefonska podpora je na navadni telefonski številki 01/ 5300 200 - prevežemo vas do vaše kontaktne osebe.
 • Po želji lahko vedno kontaktirate le z eno osebo, ki skrbi za vaš program in sčasoma spozna vaše poslovanje tako kot vi, kar vam prihrani čas, težave pa so odpravljene bistveno hitreje.
 • Določen odzivni čas! Nivo odzivnosti podpore uporabnikom je zelo povezan s povpraševanjem uporabnikov, ki v različnih časih zelo niha. V okviru vzdrževalne pogodbe si boste zagotovili odzivnost v najkrajšem možnem času. Vaša kontaktna oseba (oziroma dežurna oseba, ki jo nadomešča) vam bo vedno na voljo, najkasneje pa v okviru odzivnega časa.
 • Servis na daljavo omogoča izredno kratke odzivne čase!
 • Najnovejše izboljšave in spremembe. V mesečno vzdrževalno pogodbo so vključene posodobitve programa Birokrat, ki jih prejemate preko modemske oz. terminalske povezave iz servisnega centra.
 • Možnost dežurstva izven delovnega časa (možnost 24 - urne podpore na mobilni številki).
 • Možnost rednih obiskov svetovalca pri vas.
 • Možnost preventivnega nadzora nad pravilnostjo vnosov v bazo podatkov.
 • Fiksen strošek. Imate boljši nadzor nad financami. Lažje planirate svoje investicije.
 • Sodelovanje pri razvoju programa. S sklenitvijo svetovalno - vzdrževalne pogodbe boste kot poslovni partner podjetja Birokrat lahko vplivali in sodelovali pri izdelavi novih verzij programa.
 • Popusti pri ostalih storitvah podjetja Birokrat (dodatno izobraževanje, seminarji,…).

Končna cena vzdrževalne pogodbe lahko varira od cen v ceniku in je odvisna od vrste storitev, načina izvedbe storitev, stroškov in mnogih drugih dejavnikov!

 

Oblikovanje cene vzdrževalne pogodbe

 

Cena vzdrževanja se oblikuje na podlagi:

 • osnovne cene, ki vključuje posodobitve programa in vse ugodnosti, ki jih vključujejo posodobitve programa
 • odzivnega časa,
 • obsega storitev telefonske pomoči preko internetne povezave, ki jih imate zakupljene v okviru vzdrževalne pogodbe:
  • 15 minut 11,88 EUR  / mesečno
  • 30 minut 20,40 EUR  / mesečno
  • 60 minut 34,80 EUR  / mesečno

Obseg storitev (število ur uporabniške pomoči, število in dolžino mesečnih obiskov), ki jo želite imeti zakupljeno v okvir svetovalno - vzdrževalne pogodbe, izberete sami. Mesečno svetovalno - vzdrževalno pogodbo z vključenimi letnimi posodobitvami za program Birokrat lahko sklenete že za 19,78 EUR /mesec (+ddv).

 

NOVO: Vikend podpora

 

 

Vzdrževalna pogodba - predlog in sklenitev

 

Če želite prejeti predlog vzdrževalne pogodbe, vas prosimo, da vpišete vaše podatke. V najkrajšem času boste po elektronski pošti prejeli predlog vzdrževalne pogodbe.

 

 

Sklenitev svetovalno - vzdrževalne pogodbe je nedvomno najcenejši in najpreprostejši način za učinkovito vzdrževanje vašega programskega paketa Birokrat. Z vzdrževalno pogodbo si zagotovite prednostno obravnavo pri reševanju vaših težav ter stalnega tehnika, ki bo skrbel za vaš program. To vam prihrani čas, saj so težave odpravljene bistveno hitreje.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih