t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Posodobitve vključujejo

 

Z veljavno pogodbo za posodobitve si boste zagotovili

 

  • Zagotovljena uporabniška in tehnična pomoč za program za vodenje poslovanja Birokrat v okviru delovnega časa podjetja Birokrat d.o.o..
  • Zagotovljena odzivnost za odpravo napak v izvornem delovanju programa za vodenje poslovanja Birokrat. Nivo odzivnosti uporabniške podpore zelo niha s povpraševanjem uporabnikov, zato imajo stranke z veljavno pogodbo za vzdrževanje prednost pri servisiranju in uporabniški podpori pred uporabniki brez veljavnih pogodb za posodobitve (update) - vzdrževanje programa. Oddelek za podporo uporabnikom uporablja vedno zadnjo verzijo programa in vaše probleme in težave bodo lahko odpravili preko telefona (če boste imeli nameščeno zadnjo verzijo - update programa). Za servis baz podatkov preko interneta ali pošte pa morate nujno uporabljati najnovejšo verzijo programa Birokrat (zaradi usklajenosti baz podatkov med verzijo servisnega oddelka in vašo verzijo programa). Napake, ki so nastale v izvornem delovanju programa za vodenje poslovanja Birokrat, vam odpravimo brezplačno.
  • Usklajenost programa z zakonskimi spremembami in tehnološki razvoj programa. Vaš program bo vedno usklajen s spremembami zakona, ki so objavljene v Uradnem listu. To pomeni, da boste imeli v programu vedno možnost za izdelavo veljavnih zakonskih obrazcev ter evidenc. Tehnološki razvoj vam bo zagotovil delovanje programa v najnovejših programskih okoljih (Microsoft - Windows Vista) z najsodobnejšo tehnologijo, ki jo uporablja program za vodenje poslovanja Birokrat. V programu pa boste zasledili tudi nove razširjene možnosti za vodenje poslovanja (evidenca povpraševanja, kontrola skladiščnega poslovanja z obveznostmi do dobaviteljev, popolno elektronsko poslovanje…).
  • Informiranost s strani našega podjetja. Prejemali boste glasilo INFORMATOR in elektronsko pošto z informacijami o novostih in zakonskih spremembah.
  • Cenejše servisiranje in izobraževanje. Stranke z veljavnimi pogodbami za posodobitve so upravičene do prednostnega servisiranja programa za vodenje poslovanja Birokrat po nižjih cenah in do nakupa ostalih storitev in proizvodov po nižjih cenah (do 50% popust).
  • Dodatne ugodnost pri ostali ponudbi našega podjetja. Z veljavno pogodbo za posodobitve boste upravičeni do ostale programske opreme po najugodnejših cenah (npr. trenutno sta na voljo 2 programa: program DDV zavezanci boste lahko uporabljali brezplačno, Nod32 pa lahko naročite po izjemni ceni 26,40 EUR + DDV.
    Prilagoditev programa uporabnikom. Program posodabljamo tudi v skladu z željami uporabnikov. Veseli bomo vseh vaših predlogov za dopolnitve programa in v kolikor bo mogoče, jih bomo v najkrajšem možnem času vključili v najnovejšo verzijo (update) programa.
    in še mnogo več...

 

Z uporabo najnovejše verzije programa boste pridobili na kakovosti poslovanja in kakovosti servisiranja.

 

Uporabne povezave

 

Cenik posodobitev  Preberi več

 

Cenik storitev  Preberi več

 

Vzdrževalne pogodbe

 

Zahtevnejšim uporabnikom nudimo možnost poglobljenega sodelovanja z našim podjetjem (sklenitev svetovalno - vzdrževalne pogodbe, ki, poleg letnih posodobitev, vključuje tudi dodatne storitve).

 

Sklenitev svetovalno - vzdrževalne pogodbe je nedvomno najpreprostejši način za učinkovito vzdrževanje vašega programskega paketa Birokrat. Z vzdrževalno pogodbo si zagotovite prednostno obravnavo pri reševanju vaših težav ter stalnega tehnika, ki bo skrbel za vaš program. To vam prihrani čas, saj so težave odpravljene bistveno hitreje.

 

S sklenitvijo vzdrževalne pogodbe se izognete letnemu plačilu posodobitev, ker so le te že vključene v ceno. Znesek vzdrževalne pogodbe je mesečni pavšal, ki se izračuna na podlagi programskega paketa Birokrat, ki ga uporabljate (najnižji mesečni pavšal s posodobitvijo znaša 16,48 EUR + DDV). Skenitev vzdrževalne pogodbe vam omogoča klice na navadno telefonsko linijo, brez dodatnih stroškov.

 

Če želite prejeti predlog vzdrževalne pogodbe, kliknite na povezavo »želim vzdrževalno pogodbo« in vpišite vaše podatke.

 

V najkrajšem času boste po elektronski pošti prejeli predlog vzdrževalne pogodbe.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih