Izjave uporabnikov

programskih paketov Birokrat

 

Spodaj si lahko preberete, kaj pravijo uporabniki o programih Birokrat, zadovoljstvom s podporo, ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S programom smo zadovoljni, saj ga uporabljamo že od leta 2000 naprej.
  - Miran Petrovič, Hartwig d.o.o.

 

 

Program Birokrat uporabljamo že 18 let in v vsem tem času deluje brezhibno. Program je enostaven in zanesljiv za uporabnika. Strokovnjaki iz podpore na daljavo, preko računalnika ali preko telefona, so hitro odzivni in prijazni.

  - Tomaž Poberaj  - Jupiter d.o.o.

 

Vaš program Birokrat uporabljamo od leta 2010 in smo zelo zadovoljni z njim; je enostaven, dober in prijazen. Ga redno posodabljate in dopolnjujete z zakonskimi spremembami. Kadar koli smo potrebovali pomoč smo bili hitro in prijazno sprejeti od Vaših ljudi. Želimo si enak odnos tudi v prihodnje!

  - Džemal Fajić - FA-LA d.o.o.

 

S podjetjem Birokrat me je seznanila prijateljica, ki že vrsto let uporablja njihov program, zato sem se zanj odločila tudi sama. In moram priznati, da mi ni niti malo žal. V prvi vrsti so se v podjetju zelo potrudili, da smo s skupnimi močmi našli modul programa, ki je zame najprimernejši. Ko pa sem s programom začela delati, so mi zaposleni brez težav pomagali in me uvedli v uporabo le-tega. Poleg izobraževanja, ki ga nudijo za nove in stare uporabnike, sem bila deležna tudi vse splošne pomoči preko telefona ter maila in moram priznati, da sem z njihovim odzivom, strokovnostjo in prijaznostjo nadpovprečno zadovoljna. Kar pa se samega programa tiče, mislim, da je vrhunsko dodelan in zelo prijazen do uporabnika, brez nepotrebne "solate" v ozadju in kljub temu ima integrirano v sebi vse, kar podjetnik potrebuje za lažje delo z dokumentacijo vseh vrst. Skratka z eno besedo VRHUNSKO."

  - BS3 Design, Branko Dobrinjanin s.p.

 

Imam računovodski servis in zame je izrednega pomena,da je program dokaj enostaven,ponuja pa različne opcije analiz,hitre preglede vseh pokazateljev,ki so nujni za pravilne odločitve med letom. To mi program Birokrat tudi ponuja. Je enostaven, deluje brezhibno, ponujajo pa tudi pomoč strokovnjakov, ki je dosegljiva po telefonu, kadar jo potrebujem. S programom Birokrat moje delo teče brezhibno, vse podatke pa imam sproti sinhronizirane z lastniki podjetij, ki jim vodim računovodstvo.

  - UMKO, Dunja Dolinar s.p.

 

Z spremembo davčne stopnje, smo bili primorani zamenjat naš stari program in takrat smo se odločili za Birokrat! Za program Birokrat smo se na začetku odločili predvsem zaradi cene in šele kasneje ugotovili, da je program enostaven in deluje brezhibno. Osnove programa smo osvojili le s 3 - urnim tečajem in občasno pomočjo preko telefona oz. e-mailov in do sedaj ni bilo nikakršnih težav, saj smo vse nejasnosti rešili v najkrajšem možnem času.

  - Sandi Stančič - Tabor šport d.o.o.

     

Program Birokrat uporabljamo že od samega začetka. Priporočam ga predvsem zaradi enostavnosti uporabe.  Program je pregleden in logično zastavljen. V primeru potrebe po pomoči, smo se obrnili tudi na telefonsko podporo, ki nam je vedno v doglednem času posredovala potrebne podatke. Ravno tako deluje tudi komunikacija preko elektronske pošte. Redno posodabljanje programa zagotavlja zakonsko usklajenost.

  - Carpro d.o.o.

 

Moramo priznati, da smo zadovoljni s programom Birokrat, je enostaven in ga lahko uporablja vsak. Tudi kadar potrebujemo pomoč preko telefona, jo dobimo najkrajšem času oz. takoj. Vendar, kadar se delajo nadgradnje pride včasih do zmede.

  - Simon Založnik - Montažer Založnik d.o.o.

 

Program je prikrojen našim željam in zahtevam. Podpora vedno dosegljiva in na voljo za rešitev morebitnih težav ali vprašanj. Program uporabljamo že 5 let in smo zaenkrat zelo zadovoljni s funkcionalnostjo.

  - Aleš Amon  - AMON d.o.o.

 

Med množico programov sem se odločila za program Birokrat, ker zajema vse, kar za svoje poslovanje potrebujem, ker je enostaven za uporabo, ko se ga navadiš in cenovno sprejemljiv. Ker je v podjetju zaposlenih kar nekaj strokovnjakov, ki redno spremljajo vse spremembe zakonodaje in v skladu s tem pripravljajo nadgradnje, me ne skrbi, da bi kaj pomembnega spregledala. In kar je zame najpomembnejše, je to, da če naletim na problem, ki ga ne znam sama rešiti, lahko pokličem in mi pomagajo na daljavo. Izjemno sem zadovoljna in hvaležna g.Juraku za vso podporo, kajti ravno on me je s svojo potrpežljivo razlago in demonstracijo prepričal, da je to pravi program zame, ki sem iz srednje generacije in nisem "otrok računalniške dobe".

  - BIONA Nevenka Mužič s.p.

 

Iskreno se vam zahvaljujem za vso pomoč pri namestitvi programa in natančni in jasni razlagi kako zadeva deluje, predvsem pa za vašo potrpežljivost. Da ste mi dali neomejeno število možnosti, da vsakokrat preverim, če sem razumela in mi pri tem niste dajali občutka, da vam je to odveč ali da je z mano karkoli "narobe", ker "tega in tega" ne obvladam. Izjemno pozitivna izkušnja z delom z računalnikom. Prijetno presenečena.
Še enkrat hvala,
  - Vesna Cikron Knafelc - 0.4 d.o.o.

 

Program Birokrat uporabljam že 15 let. Vsebuje praktično vse rešitve za poslovanje podjetja ali računovodskega servisa. Ves čas deluje brezhibno in se posodablja glede na zahteve zakonodajalcev. Z osnovnimi moduli lahko dela vsakdo. Podpora je ves čas na voljo. Ekipa Birokrat je zelo aktivna in odzivna.  Ves čas nas preseneča z novimi rešitvami. Priporočam nakup!

 - Metka Zgonec, Scorp d.o.o.

 

Odličen zelo pregleden program, ki ob pravilni uporabi, ustreznem znanju in podpori omogoča celovito vodenje podjetja vključno z računovodstvom.

 - Andrej Zupančič, Metaja d.o.o., Podjetje za svetovanje, računovodstvo ter  izobraževanje in usposabljanje iz področja računovodstva in davkov

 

Program Birokrat uporabljam od leta 2001 za potrebe mojega računovodskega servisa. Program je v skladu z zakonodajo in vse novosti so zelo hitro tudi vključene v nadgradnjah. Priporočam ga tudi mojim strankam s katerimi imam potem sinhronizacijo podatkov, kar mi zelo olajša delo. Pomoč pri težavah, ki se redko pojavijo, je zelo hitra in učinkovita, kar je spet velik faktor, da program priporočam tudi mojim strankam in jim bom še naprej.

Kontrast, knjigovodski servis in računovodstvo, Gordana Rotar s.p.

 

V našem računovodskem servisu Westing d.o.o. že vrsto let uporabljamo program Birokrat. Zakaj? Ker je enostaven, hitro se naučiš z njim delati, sledijo vsem zakonskim spremembam. Če se mi kje zatakne, pokličem in že je rešitev ali preko telefona ali preko povezave. Osebje je prijazno in hitro odzivno. Všeč mi je tudi, da prisluhnejo našim željam in idejam in jih uresničujejo.
 - Vesna Rožman , Westing d.o.o.

 

Program Birokrat uporabljam že 19 let in z njim nisem nikoli imel problemov. Za uporabo se mi zdi ne kompliciran, spremembe predpisov so popravljene takoj in tudi pomoč ko pride do določenih napak je ustrezna.  

  - Brane Benedik, Benedik in reja d.n.o.

 

Program Birokrat uporabljamo že od leta 1999. Je enostaven za uporabo in zagotavlja izvrstno podporo operaterjev, ki se po potrebi priključijo on line na program in pomagajo v kratkem času rešiti morebitno težavo. Z istim programom vodimo računovodstvo našega neprofitnega Zavoda ŠKL, kot tudi dveh športnih zvez in neprofitne Fundacije. S programom smo si tudi kar za 3 x  pocenili stroške knjigovodstva, saj nam ga sedaj vodijo on line v knjigovodskem servisu, ki tudi uporablja program Birokrat in ni več potrebno, da imamo zaposlenega svojega knjigovodjo.
  - Zavod ŠKL Ljubljana

 

 

Program Birokrat uporabljamo že od  leta 2001 in smo z njim zelo zadovoljni. Program je  enostaven in prijazen za uporabo, je zanesljiv in ažurno dopolnjen z zakonskimi spremembami. Všeč nam je, ker ima veliko opcij, možnih načinov pregledov in analiz, ki jih stranke rabijo pri svojem nadaljnjem delu. Prav tako so tudi vsi zaposleni v podjetju prijazni in ažurni pri reševanju nastalih težav in problemov. Poleg vsega navedenega pa je program tudi cenovno ugoden in ga z veseljem priporočamo .
  - Irena Paušer, Računovodski servis Kader s.p.

 

 

Program Birokrat uporabljamo že več kot 10 let in smo z njim zadovoljni. Uporaba je enostavna, zato je uvajanje novih sodelavcev hitro in učinkovito. Uporaba in vzpostavitev programa je cenovno ugodna. Program priporočamo vsem, ki želijo poenostaviti poslovanje. 

   - Urh Dobravc, Magma poslovna darila d.o.o.

 

Danes, 15.11.2016 sem poklicala, ker sem rabila vašo pomoč. "Naletela" sem na ga. Mišo, ki mi je takoj rešila moj problem in mi še dodatno svetovala. Tako da res, vse pohvale! 
Hvala še enkrat Ga. Miša
  - Lidija Matul, Mizarstvo Strahovnik

 

Program Birokrat uporabljam 01.10.2014. Za moje potrebe deluje vse ok,če pa potrebujem pomoč, pokličem in problem je rešen. Za pomoč mi zelo pomaga g. Bine, tako da zaenkrat le tako naprej in še vnaprej dobrega sodelovanja.
 - Frane, Ključi Frane d.o.o.

 

Z davčno blagajno sem zadovoljna. Pomoč preko telefona je odlična, sploh zelo v redu je gospa Miša, pa tudi Lili, ki obvlada plače. 
 - Barbara Košir, Avtoservis Košir

 

Progam Birokrat uporabljam že od leta 1999. Program je enostaven, pregleden. Delo z njim se hitro naučiš. Osebje je izredno prijazno in hitro odzivno, še posebej bi pohvalila g. Boštjana Juvančiča. Zadovoljni smo tudi z davčno blagajno Birokrat.
 - Nada Špolad  - BON d.o.o. 

 

Birokrat je enostaven program s široko paleto funkcij. Davčna blagajna nam deluje brezhibno, celoten program pa je pregleden in zanesljiv za uporabnika, katerega redno posodabljate in nam olajšujete delo. Že od samega začetka ste odzivni, prijazni ter nam nudite podporo.

Žana Stojanovič, SLADKARNICA IN MARMELADNICA LOTOS, d.o.o.
 

Program Birokrat je uporabniku prijazen. In z leti postane njegov prijatelj in pomemben pomočnik. Uporabljamo Birokrat POS in Birokrat za vodenje računovodstva.
 - Meta Frank, Profrank Meta Frank s.p.

 

V našem podjetju uporabljamo program Birokrat za kompletno poslovanje že vrsto let. Uporabljamo tudi prenosno blagajno. Program je pregleden in preprost. Tehnične težave se rešujejo vse bolje in hitreje. S kompletnim servisom smo zadovoljni.

- Štefka Hrovat, Nova obzorja d.o.o.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih