t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Brezplačni program

 

BIROKRAT Računi in potni nalogi

 

Birokrat Računi in potni nalogi - program za izdajo računov in obračun potnih nalogov

Za uporabo brezplačnega program za fakturiranje in obračun potnih nalogov je potrebna brezplačna registracija, ki jo opravite tako da izpolnite spodnji obrazec.

 

Akcijska ponudba Birokrat poslovanje

  

Če vas zanima program Birokrat Poslovanje, ki vsebuje več funckij kot brezplačna verzija po akcijski ceni 149,50 EUR + DDV kliknite na povezavo

 

Kliknite tukaj za Birokrat poslovanje

 

V roku 2 delovnih dni po opravljeni registraciji boste na vaš e-mail prejeli uporabniško ime in geslo ter navodila za namestitev in licenciranje programa.


Namestitev

Z naše spletne strani ali s CD-ja, ki ste ga prejeli po pošti naložite demo verzijo programa Birokrat in nato program licencirajte z uporabniškim imenom in geslom, ki ga boste prejeli po e-mailu. Navodila za licenciranje boste prejeli po e-mailu.


Pomembne informacije:

Program Birokrat RAČUNI in POTNI NALOGI- je popolnoma BREZPLAČEN za uporabo in ne zavezuje k podpisu nikakršne vzdrževalne pogodbe.

Vsem uporabnikom zagotavljamo vzdrževanje programa in zakonske spremembe. Zagotovite si jih z plačilom simboličnega letnega pavšala v višini 64,00 EUR + DDV.Še enkrat poudarjamo, da vam bo program normalno deloval tudi če ne boste plačali letnega vzdrževanja.

 
Brezplačna registracija programa

 

 

Želim prejeti program Birokrat RAČUNI in POTNI NALOGI po e-pošti na zgornji naslov.
Soglašam s prejemanjem reklamnih sporočil skupine Andersen (Andersen d.o.o., Birokrat d.o.o., Andap d.o.o., Element Lab d.o.o.; naslov vseh podjetij skupine Andersen: Dunajska 191, 1000 Ljubljana). Iz liste prejemnikov spročil se lahko v vsakem trenutku odjavim.

 

Brezplačni uvajalni tečaj

 

Vse uporabnike vabimo tudi na brezplačno uvajanje.  

Prijavite se

 

Uporabniška podpora

 

Če programa še niste namestili si lahko pomagate tudi z navodili za instalacijo programa (za namestitev veljajo enaka navodila kot za namestitev demo verzije). Uporabniška pomoč pa vam je na voljo na telefonski številki 01/5 300 200.