t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Računovodstvo

 

Vsi poznamo rek "čas je denar", zato smo se v našem podjetju kadrovsko okrepili, da vam priskočimo na pomoč pri vašem poslovanju in sicer pri vodenju računovodstva in davčnem svetovanju. Naš računovodski servis sestavljajo prijazni in visoko strokovno usposobljeni ljudje s področja računovodske stroke in optimiranja davkov.

 

Za Vas smo pripravili posebno akcijo; ob uporabi naših računovodskih storitev pridobite pravico za uporabo programa BIROKRAT BREZPLAČNO! To pomeni, da poleg časa prihranite tudi pri strošku nakupa poslovnega programa.

 

Kaj morate storiti?

 

Pokličite nas na telefonski številki: 01 5300 200 / 040 424 875 ali pišite na racunovodja@birokrat.si in naši sodelavci vam bodo z veseljem in strokovno priskočili na pomoč.

 

Veselimo se sodelovanja z vami,

Matej Mlakar, Vodja računovodskega servisa in davčni svetovalec

 

Nudimo vam vodenje računovodstva, davčno svetovanje ter pomoč pri izdelavi zaključnih računov po sistemu, ki je opisan v na naši spletni strani v okviru menija Vodenje računovodstva.

 

  Cenik in opis računovodskih storitev  Prenesi

 

 

Želim ponudbo za računovodske storitve Klikni za ponudbo

 

V našem podjetju deluje tudi lasten računovodski servis. Za dodatne informacije kliknite na spodnjo povezavo... Preberi več

 

Izobraževanje

 

Vsem strankam nudimo ob pričetku sodelovanja BREZPLAČNO ŠOLANJE. Z vašo vsebino vas bomo naučili vsega, kar potrebujete za pravilen vnos poslovne dokumentacije v programsko okolje Birokrat.