t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Analize - Analitik

 

Analitik je namenjen direktorjem in managerjem oziroma vodilnim delavcem v podjetju ter omogoča izdelavo podrobnejših analiz poslovanja na podlagi obdelave podatkov iz programa Birokrat.

 

Z uporabo Analitika bo Birokrat postal še močnejše orodje, s katerim boste hitro pregledali podatke poslovanja podjetja. Prikazali jih boste po želenih kriterijih, jih izvozili v Excel za nadaljnjo obdelavo ali natisnili graf za izdelavo poročila. Odgovori na vaša vprašanja so od sedaj naprej le nekaj klikov stran.

 

Podrobnejši opis nekaterih funkcionalnosti modula Analitik.

 

Analiza prodaje

 

Zelo podrobna analiza prodaje je možna po več različnih kriterijih: po poslovnih enotah, stroškovnih mestih, prodajnih mestih, prodajnih skladiščih, posameznih artiklih in blagovnih skupinah in podskupinah, po datumskih obdobjih, partnerjih.

 

Analiza stroškov

 

Na enak način kot prodajo lahko analizirate tudi stroške po različnih kriterijih.

 

Izdelava instant bilance

 

Zelo močno orodje je izdelava hitre bilance, ki smo jo poimenovali kar »instant bilanca«. V šifrantih poslovnih dogodkov v Birokratu je možno nastaviti oz. dopolniti privzete nastavitve s lastnimi, ki naj jih program zajame v izdelavo instant bilance. Instant bilanco tako naredite z enim klikom po več različnih kriterijih: po poslovnih enotah, stroškovnih mestih, po datumskih obdobjih, partnerjih.

 

Razlika v ceni

 

V analizah lahko vidite tudi razliko v ceni, ki ste jo ustvarili pri prodaji. Zelo hitro boste našli artikle, blagovne skupine, poslovne partnerje, kjer ste ustvarili največjo razliko v ceni. Analizo razlike v ceni lahko izdelate po več kriterijih: po poslovnih enotah, stroškovnih mestih, datumskih obdobjih, posameznih artiklih, blagovnih skupinah.

 

Primerjalne analize

 

Za popolno poslovno odločanje pa ima vsaka analiza tudi možnost primerjave podatkov iz prejšnjih poslovnih obdobij (primerjalne analize), tako da lahko na enem grafikonu primerjate npr. podatke letošnjega leta z lanskim letom, podatke prejšnjega meseca s tekočim mesecem.

 

Kontaktni obrazec

 

 

Prosim, pošljite mi

 

Pošljite mi dodatna gradiva
Pošljite mi brezplačno demo verzijo
Pošljite mi informativno ponudbo (če boste označili to možnost vas bomo kontaktirali in se pogovorili o različici programa, ki bi Vam ustrezala)
Želim brezplačno predstavitev programa (lokacija po dogovoru z Vami)
Pokličite me!

Zanimam se za

 


Vodenje poslovanja in računovodstva

Vodenje maloprodajne trgovine, gostinskega lokala

Vodenje hotelsko turističnega objekta

Organizacija prireditev, prodaja kart

Vodenje izobraževalnih, športnih, kulturnih dejavnosti z evidenco članstva

Izdelava spletne strani, spletne trgovine ali spletnega kataloga
Ponudba računalniške opreme
Računovodska asistenca (računovodske storitve)