t.  01 / 5 300 200  e. info@birokrat.si

Šifranti

 

V vsakem dobrem poslovnem programu so šifranti predpogoj za enostavnejše delo, saj si z številnimi parametri, ki jih lahko določimo že v šifrantih poenostavimo delo, prihranimo čas in zmanjšamo število napak.

 

V meniju šifranti vodite šifrant poslovnih partnerjev, zaposlenih, prodajnih artiklov, nabavnih artiklov, davkov, pripravljenih tekstov, stroškovnih mest, pošt, držav, jezikov, poslovnih bank, tečajno listo, šifrant plačil,.

 

V okviru šifrantov so tudi podrobne uporabniške nastavitve s katerimi lahko prilagodite delovanje programa vašim željam in potrebam vašega podjetja. Veliko jih je nastalo po željah naših uporabnikov. Nekatere izmed pomemebnejših nastavitev, ki so na voljo: nastavitve za oblike izpisov (računi, ponudbe, dobavnice...), možnost prodaje v minus (možnost blokade prodaje v minus), nastavitve privzetih tekstov za dokumente, opozarjanje na pomembnost stroškovnih mest, nastavitve za pravilnost vnosov podatkov, števlini avtomatizmi knjiženj.

 

V šifrantu poslovnih partnerjev lahko poleg splošnih podatkov (naziv, naslov, tel., fax., TRR, status, ID za DDV,...) določite: plačilne pogoje, plačilne roke, zneskovne omejitve dobav, pomembne opombe (na katere program opozori)... Omogočeno je razvrščanje partnerjev v skupine in iskanje po številnih parametrih (šifri, nazivu, naslovu, kraju, poštni številki... in možno je iskanje tudi po delu zapisa).

 

Program Birokrat je povezan z registrom transakcijskih računov Banke Slovenije (www.bsi.si), tako da podatkov poslovnega partnerja v program ni potrebno vnašati ročno, vpišemo le davčno številko, vsi ostali podatki pa se avtomatsko prenesejo iz registra, ki se naloži ob instalaciji Birokrata. Register je možno zelo enostavno posodabljati preko interneta.

 

V šifrantih artiklov lahko poleg spošnih podatkov (šifra, črtna koda (ali druga šifra), cena, opis, merska enota, podrobni opis...) določite še dodatne podatke kot so npr. slike (povezava z internetno trgovino), prevodi v tuj jezik, minimalna zaloga, šifre dobaviteljev,... Artikle lahko razvrstite v do 3-nivojske blagovne skupine (vrste, podrste) in si s tem izdelate zelo pregleden šifrant. Omogočeno je iskanje po številnih parametrih (šifri, nazivu, ceni, blagovni skupini,vrsti, podvrsti...; možno je iskanje tudi po delu zapisa).

 

Šifrant zaposlenih je mini kadrovska evidenca saj lahko poleg osnovnih podatkov (ime in priimek, naslov, TRR, davčna številka, EMŠO, davčna izpostava, številka osebne izkaznice...) vpišete tudi datum zaposlitve, poklic, stopnjo izobrazbe, vrsto izobrazbe, vrsto izplačila, način izplačila. Določite lahko: % stimulacije, % minulega dela, % dodatka na stalnost, delovno dobo, dopust, vrednost delovne ure, podatke o dokumentaciji, družinskih članih.

 

Tudi vsi ostali šifranti vsebujejo možnosti vnosov številnih parametrov, ki vam bodo pri izdelavi dokumentov in obračunov prihranili čas.

 

Kontaktni obrazec

 

 

Prosim, pošljite mi

 

Pošljite mi dodatna gradiva
Pošljite mi brezplačno demo verzijo
Pošljite mi informativno ponudbo (če boste označili to možnost vas bomo kontaktirali in se pogovorili o različici programa, ki bi Vam ustrezala)
Želim brezplačno predstavitev programa (lokacija po dogovoru z Vami)
Pokličite me!

Zanimam se za

 


Vodenje poslovanja in računovodstva

Vodenje maloprodajne trgovine, gostinskega lokala

Vodenje hotelsko turističnega objekta

Organizacija prireditev, prodaja kart

Vodenje izobraževalnih, športnih, kulturnih dejavnosti z evidenco članstva

Izdelava spletne strani, spletne trgovine ali spletnega kataloga
Ponudba računalniške opreme
Računovodska asistenca (računovodske storitve)
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih